Compacte woning

Bij deze woning staat compact wonen synoniem is aan woonkwaliteit op zijn best. We geloven dat de grootte van een huis niet hoeft in te boeten aan de kwaliteit van leven. Hier was de uitdaging om op een bescheiden bouwoppervlakte van 60m2, met nog eens 20m2 terras, een huis te creëren dat naadloos opgaat in de omliggende natuur

Natuuurlijk pracht

Onze visie op dit project omvat het gebruik van grote raampartijen die letterlijk een venster vormen naar de natuurlijke pracht om de woning heen. Wanneer u zich in deze woning bevindt, voelt het alsof u zich midden in het bos bevindt, omringd door groen en de geluiden van de natuur.

In de woning is een eikenhouten gebinte gebruikt wat eveneens de basis is voor de verdiepingsvloer. Rondom deze eiken constructie is een houten gevel voorzien in Kerto, waarbij cellulose is gebruikt als isolatiemateriaal. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinige woning, maar toont ook ons engagement voor duurzaamheid en milieubewust ontwerpen.

Vervaardigd vakmanschap

Bij dit project komen ambacht en design harmonieus samen. Elk element is met zorg geselecteerd en met vakmanschap vervaardigd, met als resultaat een woning die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich.

Grenzen van binnen en buiten vervagen

Deze woning is niet alleen een plek om te wonen, maar een manier van leven waarin de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Neem contact met ons op om meer te ontdekken en uw eigen stukje natuurlijk paradijs te ervaren.