Prefab bouwen: snelheid, efficiëntie en duurzaamheid in één

Prefab bouwen

Prefabricated bouwen, meestal afgekort tot prefab bouwen, heeft de bouwwereld aardig op zijn kop gezet. Ook de onze. Bij Tymber Buildings omarmen we de kracht van prefab bouwen om sneller, efficiënter en duurzamer te bouwen.

Zo stevig als een huis

Wat houdt dat precies in, prefab bouwen?

Prefab houtbouw omvat het proces waarbij houten bouwelementen vooraf in onze werkplaats worden vervaardigd en vervolgens op locatie worden geassembleerd. Dit brengt diverse voordelen met zich mee voor jou als klant:

  • Snelheid: Jouw woning staat in een fractie van de tijd.
  • Kwaliteitsgarantie: Elk onderdeel wordt vervaardigd onder gecontroleerde omstandigheden.
  • Duurzaamheid: Hout, een hernieuwbare grondstof, slaat CO2 op.
  • Flexibiliteit: Aanpassingen en personalisatie zijn eenvoudig te realiseren.

Bij Tymber Buildings staat prefab houtbouw gelijk aan luxe, efficiëntie en duurzaamheid die naadloos zijn geïntegreerd in jouw woonervaring.

Wat houdt dat precies in, prefab bouwen?

Ontdek Blokiwood, ons innovatieve bouwsysteem ontworpen voor aannemers in de Benelux. Met Blokiwood assembleer je in slechts één eenvoudige stap een draagmuur die geïsoleerd, dampdoorlatend en luchtdicht is. Het resultaat? Snellere bouwtijden met minder mankracht. Kies voor een circulaire en efficiënte bouwoplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Het bouwsysteem voor aannemers

Ben je op zoek naar veelzijdige en hoogwaardige woonoplossingen? Ontdek de woonoplossingen van Kerto van Metsä Wood. Een uniek materiaal dat kwaliteit en veelzijdigheid naar een nieuw niveau tilt. Lees verder en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Kerto bouwsysteem

Wil je een bouwproces dat niet alleen efficiënt en snel is, maar ook onafhankelijk van het weer? Lees verder om erachter te komen hoe wij 90% van jouw gebouw al in onze werkplaats realiseren, waardoor we minimale overlast en maximale snelheid op de bouwplaats kunnen garanderen. Ontdek meer en ervaar de toekomst van bouwen. Maak vandaag nog kennis met moeiteloos bouwen.

Volledig prefab

Duurzaam bouwmateriaal

Hout houdt CO2 vast: goed voor de planeet

Duurzaamheid is een kernwaarde van Tymber Buildings. Wist u dat hout een unieke eigenschap heeft die bijdraagt aan de gezondheid van onze planeet? Door CO2 uit de atmosfeer op te slaan, functioneert hout als een natuurlijke koolstofbank. Dit betekent dat elke houten constructie van Tymber Buildings niet alleen een toonbeeld is van kwaliteit en esthetiek, maar ook een actieve bijdrage levert aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. 

Hout houdt CO2 vast: goed voor de planeet

Hoge normen van kwaliteit

Hout: een prachtig, oerdegelijk product van de bovenste plank

Bij Tymber Buildings kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige houtsoorten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Onze geavanceerde bouwtechnieken garanderen niet alleen een elegante uitstraling, maar ook een constructie gebouwd voor de toekomst. Hout is een uiterst stabiel en betrouwbaar materiaal, wat resulteert in een woning die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een solide en veilige woonomgeving biedt.

Hout: een prachtig, oerdegelijk product van de bovenste plank

Creatieve en unieke ontwerpen

Bouwkundig design

Bij Tymber Buildings zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en esthetiek perfect samengaan. Onze geavanceerde prefab bouwsystemen stellen architecten in staat om hun creatieve visie te ontplooien, terwijl we tegelijkertijd een nieuwe standaard zetten op het gebied van bouwsnelheid en ecologische verantwoordelijkheid. Ervaar een woonomgeving waarin artistieke finesse en duurzame innovatie samensmelten, zonder enig compromis.

Architectonische flexibiliteit

Veelgestelde vragen over prefab