Woningbouw

Het bouwen van woningen met een houten contructie leidt tot efficiëntie, kostenbesparing en creatieve ontwerpmogelijkheden. Ontdek de toekomst van woningbouw bij Tymber Buildings.

Particulier woningbouw

Woningbouw dat wordt gerealiseerd met prefab wordt opgebouwd uit houten elementen. Hierdoor kan de ruwbouw snel en efficient gezet worden. Binnen een straal van 50 KM van het adres van Tymber Buildings zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen met het gebruik van deels prefab. Buiten deze straal bieden wij volledig prefab woningen of casco aan. 

Particulier woningbouw

Ontwerp op maat

Bij Tymber Buildings weten we hoe belangrijk een goed ontwerp is. Op basis van budget en wensen stellen wij aan het begin van een project een passend ontwerp samen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en ontstaan er geen onaangename verassingen gaander weg. 

Ontwerp op maat

Hierbij een bijzonder ruime en charmante woning, waar klassieke elegantie en moderne luxe naadloos samenkomen. Deze woning biedt een overvloed aan ruimte en comfort op elk niveau, en elk detail is zorgvuldig ontworpen om het ultieme woongenot te bieden. Bekijk hier hoe het bouwproces verloopt. 

Het realiseren van een woning
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.