Tymber Buildings

Over ons

Tymber Buildings is onderdeel van Russell Woods Houtbouw, een familiebedrijf dat al meer dan twee decennia stevig aan de weg timmert. Met de expertise van Russell Woods als degelijk fundament richten we ons zelfstandig op modulaire houtskeletbouw in combinatie met casco bouwen. Zo beantwoorden we ieder houtbouw-gerelateerd vraagstuk met een passende oplossing op maat, hoe uitdagend de vraag ook is. Duurzame kwaliteitsoplossingen bieden, dat drijft ons. Daarbij schromen we niet om eens flink out of the box te denken, als de situatie daarom vraagt.

Efficient de hoogste kwaliteit

Onverwoestbaar en snel geplaatst

Het grootste deel van het constructiewerk doen we droog in onze overdekte fabricagehal. Zo kunnen we constante kwaliteit leveren en is de kans op fouten nihil. Is het bouwwerk klaar en goedgekeurd? Dan verplaatsen we het naar de gewenste locatie en zetten we het met een schroeffundering stevig vast. Tot slot zorgen we voor de aansluitingen op de nutsvoorzieningen en voilà, je nieuwe gebouw is klaar voor gebruik.

Onverwoestbaar en snel geplaatst

Jouw wensen in de hoofdrol

Flexibel en creatief

Wil je een vrijstaand pand? Of liever gekoppelde of gestapelde bouwelementen? Kan allemaal. Het hout waarmee we werken is behoorlijk onbuigzaam, maar wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Creatieve oplossingen bedenken geeft ons energie.

Heb je al een ontwerp in gedachten? Of wil je daar eens from scratch met ons over sparren? Je hoeft het maar te zeggen en we gaan graag met je om de tafel. We zorgen niet alleen voor een schitterend gebouw, maar ook dat de reis daarnaartoe een feestje is. Door ons duidelijk en transparant op te stellen, helder en geduldig te communiceren en gewoon vriendelijk en prettig in de omgang te zijn. Dat werkt voor iedereen het beste. En zo zitten we ook van nature in elkaar.

Flexibel en creatief