Demowoning

Hierbij een bijzonder ruime en charmante woning, waar klassieke elegantie en moderne luxe naadloos samenkomen. Deze woning biedt een overvloed aan ruimte en comfort op elk niveau, en elk detail is zorgvuldig ontworpen om het ultieme woongenot te bieden.

Voldoet aan alle woonbehoeften

Op het gelijkvloers treft u een uitgestrekte leefruimte aan, inclusief een sfeervolle living, een elegante eetkamer, een gezellige leefkeuken, een handig bureel en een praktische bijkeuken. Deze ruimtes zijn ontworpen om te voldoen aan alle woonbehoeften, of u nu ontspant, werkt of samenkomt met vrienden.

Voldoet aan alle woonbehoeften

Elke ruimte benut

Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers voorzien, waarvan de masterbedroom het extra voordeel heeft van een tweede badkamer.

Maar dat is niet alles! De zolder is getransformeerd tot een veelzijdige ruimte, met een bergruimte een speelkamer waar de kinderen kunnen genieten van hun vrije tijd en zelfs een wellnessruimte om volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Elke ruimte benut

Eerbetoon aan het verleden

Onze architect heeft hier een eerbetoon aan het verleden gegeven door een stenen gevel te gebruiken voor de buitenkant van de woning, met opvallende ijzeren gevelankers en zelfs een dichtgemetselde raamopening, zoals vaak te zien is bij historische huizen. De keuze voor oude Boomse pannen draagt bij aan het tijdloze karakter van deze woning.

Eerbetoon aan het verleden

Het bouwproces

Stap 1

Start plaatsen van stelregels op betonnen fundering.

Stap 2

Transport van voorbereide elementen vanuit werkplaats naar bouwplaats.

Stap 3

Opbouw wanden van gelijkvloers.

Stap 4

Opbouw verdiepingsvloer met wanden van de eerste verdieping.

Stap 5

Gehele houten constructie met daktimmer na een dikke week vanaf start muurplaten.

Stap 6

Start binnenafwerking met daarin een werftrap.

Stap 7

Schilderwerk aan binnenzijde wordt afgerond

Stap 8

Laatste hand wordt gelegd aan de afwerking van buitengevel en dak.

Stap 9

Eindresultaat van het project wanneer de afwerking is afgerond. 

Designed door Tymber Buildings

Project afwerking

Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige woning persoonlijk te komen ontdekken. Hier vindt u het beste van zowel klassieke als moderne architectuur, met aandacht voor comfort, stijl en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen en uw droomhuis te ontdekken.

Ontdek uw droomhuis

Milieuvriendelijke woning

Milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie staan hoog in het vaandel. De volledige woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, aangedreven door een warmtepomp met diepteboring. Dit zorgt voor aangename warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Milieuvriendelijke woning
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.