Recreatiewoning

Een veelzijdige gebouw, ontworpen als zorgwoning maar het kan net zo goed een compact vakantiehuis of een gastenverblijf zijn. Het ontwerp is doordacht en veelzijdig, met een focus op luxe, ruimtegevoel en charme, ondanks de beperkte oppervlakte. Bij elke vierkante centimeter hebben we nagedacht over efficiëntie en functionaliteit.

 

 

Veelzijdige ruimte

Deze woning is ontworpen om comfort en zorg op maat te bieden, met aandacht voor de behoeften van de bewoners. Tegelijkertijd is dit gebouw veel meer dan dat. Het is een compacte ruimte waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en genieten van een rustige vakantie. Het kan net zo goed een gastenverblijf zijn waar vrienden en familie zich direct thuis zullen voelen.

Veelzijdige ruimte

Aandacht voor luxe

Een van de belangrijkste kenmerken van ons ontwerp is de aandacht voor luxe. We hebben niet ingeboet op kwaliteit en comfort. De gebruikte materialen, zoals de eiken kroonlijst aan de buitenzijde en de eiken buitenbeplanking, stralen duurzaamheid en schoonheid uit. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige afwerkingen en meubels die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Aandacht voor luxe

Optimaal benut van het oppervlakte

Ondanks de beperkte oppervlakte hebben we gezorgd voor een ruimtelijk gevoel. De indeling en inrichting zijn zodanig ontworpen dat elke hoek van het gebouw optimaal wordt benut, zonder concessies te doen aan de bewegingsvrijheid en het comfort van de bewoners of gasten.

Optimaal benut van het oppervlakte

Biedt alles wat u nodig heeft

Of u nu op zoek bent naar een compact vakantiehuis, zorgwoninng of een gastenverblijf, ons gebouw biedt alles wat u nodig heeft en meer. Luxe, efficiëntie en warmte komen samen in dit prachtige ontwerp. We nodigen u graag uit om te ontdekken wat onze gebouwen te bieden hebben en hoe het aan al uw wensen kan voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biedt alles wat u nodig heeft
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.