Bungalow

Deze moderne bungalow is een oase van strakke eenvoud en warme uitstraling die perfect aansluit bij de hedendaagse levensstijl. Deze woning is ontworpen met het oog op comfort en luxe, zodat je hier optimaal kunt genieten van het moderne leven.

 

 

Stijlvolle inrichting en doordachte indeling

Bij binnenkomst via de overdekte entree word je verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot verschillende kamers en voorzieningen. Hier vind je niet alleen een stijlvolle inrichting, maar ook een doordachte indeling die perfect past bij jouw levensstijl.

Stijlvolle inrichting en doordachte indeling

Soepel verloop

De bungalow beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan er één kan dienen als een stijlvol thuiskantoor, een ruime badkamer met een eigentijdse inloopdouche en een apart toilet voor extra gemak. Er is ook een handige vestiaire en een technische ruimte om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt in je nieuwe huis.

Soepel verloop

Verbonden met de omgeving

De woonkamer is het centrale punt van deze bungalow, en hier ontdek je de ware pracht van deze woning. Een royale leefkeuken nodigt je uit om culinaire meesterwerken te creëren, en er is een fraaie afscheiding tussen het eetgedeelte en het zitgedeelte, zodat je kunt genieten van een gezellige sfeer tijdens het eten en ontspannen. Grote ramen bieden prachtige zichtlijnen naar de natuur buiten, waardoor je altijd verbonden bent met de omgeving.

Harmonieuze leefomgeving

Kortom, deze bungalow is een meesterwerk van modern design, volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. Hier vind je de perfecte combinatie van strakke lijnen, hedendaagse luxe en een warme sfeer, allemaal samengebracht om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Welkom thuis!

Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.