Voelt als thuis

Woning

Onze constructies zijn, behalve voor tijdelijk gebruik, ook zeer geschikt voor permanente bewoning. Ze doen qua comfort en kwaliteit absoluut niets onder voor een huis van steen, integendeel.

Een woning naar je hart

Onze woonconcepten zijn modulair. Dat betekent dat we elke constructie gemakkelijk kunnen aanpassen aan jouw wensen. Of het nu gaat om de lengte, de indeling, de lay-out, of de materiaalkeuze; bijna alles kan. We werken alle woningen uit met houtskeletbouw en bieden diverse afwerkingsopties aan, zoals houtpanelen, steen, stucwerk, pannendak, zink of riet. Op die manier kun je jouw woning helemaal naar jouw hand zetten. En woon je pas écht uniek.

Een woning naar je hart

Verschillende technische pakketten

Naast onze modulaire bouwmethode bieden we ook verschillende pakketten aan voor de benodigde technische installaties, zodat je deze kunt afstemmen op jouw woonsituatie. Of je nu een casco oplevering wilt of het volledige interieur van je droomhuis op maat wilt laten verzorgen; het kan allemaal. Denk hierbij aan het schilderwerk aan de binnenzijde van jouw woning, het (in)bouwen van jouw badkamer(s) en keuken - alles is mogelijk, van design tot uitvoering.

Verschillende technische pakketten