Royale woning met eiken gebinte

Het beste van twee werelden

Dit prachtige gebouw combineert het beste van twee bouwsystemen. Zowel de voorste als achterste bouw hebben hun eigen karakter en uitstraling, waardoor er een uniek samenspel ontstaat.

Ademend houten geraamte

Het voorste deel is opgetrokken met een houten geraamte, waarin cellulose-isolatie voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat zorgt. De bakstenen gevel aan de buitenkant voegt een tijdloze uitstraling toe.

Ademend houten geraamte

Rustiek eiken gebinte

De achterbouw maakt gebruik van een eiken gebintesysteem, meegenomen uit onze ervaring met ons moederbedrijf Russell Woods. Traditionele pen-en-gatverbindingen creëren een authentieke ambiance. Het eikenhout geeft warmte en rustieke charme.

Dit huis blinkt uit in het harmonieus samenbrengen van authenticiteit, ecologisch bouwen en design. De duurzaamheid van het houten geraamte en de karakteristiek van de eikenhouten achterbouw versterken elkaar, wat resulteert in een unieke ambiance.

Rustiek eiken gebinte

Jouw droom, ons project

Bij het ontwerpen stond functionaliteit en esthetiek centraal. Jouw huis weerspiegelt jouw stijl en smaak. Of je nu een moderne look of een landelijke sfeer verkiest; wij stemmen het interieur af op jouw wensen.

Jouw droom, ons project
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.