Bouwen met en voor zorg

Prefab zorgwoning

Zorgwoningen worden steeds relevanter in onze maatschappij, en wij zijn er om jou te ondersteunen. Of je nu volledig prefab plossingen zoekt voor jouw zorgwoning of een op maat gemaakte woning ter plaatse wilt laten assembleren; wij begrijpen wat je zoekt en werken samen met jou aan de beste oplossing.

Speciaal ontworpen voor jou

Deze zorgwoning van 50 m2 is speciaal ontworpen om de klant op de meest comfortabele manier alle benodigde zorg te bieden. We begrijpen dat jouw persoonlijke behoeften uniek zijn en daarom werken we nauw met jou samen om te bepalen welke voorzieningen essentieel zijn voor jouw eigen plek.

Speciaal ontworpen voor jou

Jouw droom, ons project

Bij het realiseren van jouw zorgwoning nemen we de tijd om te luisteren naar jouw specifieke zorgbehoeften en jouw persoonlijke voorkeuren. Samen bekijken we welke faciliteiten en functies belangrijk zijn om een comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. Van aangepaste badkamers tot rolstoeltoegankelijke indelingen en andere aanpassingen; wij zorgen ervoor dat jouw zorgwoning perfect aan jouw eisen voldoet.

Ons team van experts staat voor je klaar gedurende het hele proces, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van jouw zorgwoning. Hoogwaardige prefab oplossingen worden snel en efficiënt geïnstalleerd, waardoor bouwtijd wordt geminimaliseerd. Zo kun je sneller genieten van jouw nieuwe thuis.

Jouw droom, ons project
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.