Wonen op topniveau

Prefab gelijkvloerse woning

Deze prachtige gelijkvloerse woning hebben we doordacht ontworpen met het comfort en de wensen van onze opdrachtgever in ons achterhoofd. En dat doen we ook graag voor jou. Je kunt de unieke woning volledig naar jouw keuzes vormgeven, met materialen die perfect passen bij je persoonlijke smaak en stijl.

Een indrukwekkende ruimte

Met een open woonkamer die zich uitstrekt tot aan de nok, creëren we een indrukwekkende ruimte met veel daglicht. Deze gelijkvloerse woning is zorgvuldig ontworpen om aan jouw behoeften en levensstijl te voldoen, of je nu een gezin bent dat ruimte zoekt of wilt genieten van een levensloopbestendige, gelijkvloerse woning.

Een indrukwekkende ruimte

Duurzaamheid centraal

Zoals bij al onze gebouwen, staat duurzaamheid centraal. Het gebruik van hout als constructiemateriaal en afwerking bevordert duurzaamheid, draagt bij aan een warme sfeer in de woning en zorgt voor een geweldige akoestiek. Hout als hernieuwbare grondstof vermindert de ecologische voetafdruk.

Duurzaamheid centraal

Jouw droom, ons project

Bij het bouwen van deze woning luisteren we naar jouw verhaal. Materialen en afwerkingen sluiten aan op jouw keuzes, of je nu een moderne, minimalistische of traditionele stijl verkiest. Jouw huis weerspiegelt jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Jouw droom, ons project
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.