Volledig opgetrokken uit hout

Pastoriewoning

Deze schitterende woning in pastoriestijl, verdeeld over drie woonlagen, is net als al onze woningen volledig opgetrokken uit hout. We maken gebruik van circulaire en biobased bouwmaterialen om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Hier leef je als God in Frankrijk.

Ademende gevel- en dakopbouw

De gevel en het dak van de woning hebben een ademende opbouw met cellulose-isolatie. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat en een efficiënte energieprestatie. Recuperatie-bakstenen sieren de gevel, terwijl oude Boomse pannen het dak bedekken. Dat ziet er geweldig uit, kijk zelf maar.

Ademende gevel- en dakopbouw

Jouw droom, ons project

In samenwerking met architect Jan Verret is dit prachtige ontwerp tot stand gekomen, met oog voor detail. We begrijpen dat jouw behoeften uniek zijn en luisteren graag om de woning volledig naar jouw wensen af te stemmen.

Vloerverwarming, aangedreven door een diepteboring-warmtepomp, zorgt voor comfortabele verwarming in de winter en energiezuinige koeling in de zomer. We denken aan de toekomst bij het bouwen van jouw woning. Materialen, technieken en budget worden geoptimaliseerd, zodat de woning niet alleen vandaag, maar ook in de komende jaren aan jouw behoeften voldoet.

Jouw droom, ons project
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.