Geschikt voor elk levensfase

Bungalow

Deze bungalow is gebouwd met oog voor duurzaamheid, comfort en flexibiliteit. De houten structuur, dampopen en geïsoleerd met cellulose, creëert een gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Deze levensloopbestendige woning past bij elke levensfase. Is het je eerste woning? Heb je een gezin met jonge kinderen en komt er misschien nog uitbreiding aan? Of wil je in alle rust genieten van je pensioen? Deze bungalow past bij elke levensfase.

Zet het naar jouw hand

Deze bungalow biedt de vrijheid om het interieur volledig naar jouw smaak en stijl af te werken. Samen creëren we jouw ideale indeling en uitstraling. Jouw huis reflecteert wie je bent. Jij bent uniek, dus moet je woning dat ook zijn. Wij helpen je die visie te realiseren.

 

Zet het naar jouw hand

Duurzame toekomst

Ons ecologisch bouwsysteem zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor een duurzame toekomst. Hout, als hernieuwbare bron, vermindert CO2-uitstoot. Toegankelijkheid is ingebouwd met brede deuren en een gelijkvloerse indeling, zodat iedereen comfortabel kan leven.

Duurzame toekomst

Jouw droom, ons project

Of je nu droomt van een lichte woonruimte, moderne keuken, werkruimte of aangepaste badkamer; deze bungalow maakt het waar. Samen brengen we jouw ideeën tot leven in een prachtige, functionele leefruimte.

Jouw droom, ons project
Contact us

Meer weten over onze Prefab woningen?

De inrichting, ons proces, de mogelijke afwerkingen? Neem dan contact op.