Bokiwood

Wat is Blokiwood

Met Blokiwood introduceert Tymber Buildings een nieuwe manier van bouwen voor aannemers in de Benelux. Door het toepassen van handzame geprefabriceerde wand- en dakelementen kunnen woningen, bedrijfsgebouwen, uitbreidingen zoals aanbouwen en optoppingen eenvoudig, snel en bovenal kwalitatief hoogstaand worden gerealiseerd. Een compleet aanbod wat uw leven, als aannemer, eenvoudiger maakt!

Voor aannemers die vooruit kijken

De nieuwe standaard

Prefab bouwen met Blokiwood, is de industriële oplossing om op een bewuste manier te bouwen. Het systeem bestaat uit modulaire elementen volledig vervaardigd in hout. Een andere benadering van houtskeletbouw, door het gebouw op te delen in draagbare elementen.

Bent u bouwprofessional/particulier?

Bent u bouwprofessional?

We nodigen u graag uit op kantoor om het bouwsysteem te laten zien en in detail toe te lichten. Op basis van de door u aangeleverde tekeningen werken wij op korte termijn een offerte uit voor het leveren van de Blokiwood structuur. Na goedkeuring definitieve tekening wordt het geheel binnen ca. 8 weken op de werf geleverd met duidelijke montagetekeningen.

Bent u particulier?

Uiteraard leveren wij met heel veel plezier de structuur voor uw toekomstige woning, aanbouw of opbouw. Indien u een eigen aannemer en architect heeft kunnen zij alle info bij ons opvragen. Heeft u nog geen aannemer of architect? Dan kunnen wij kijken in uw omgeving met welke aannemer uit ons netwerk we u in contact kunnen brengen.