Op zoek naar een gastenverblijf, vakantiewoning, zorgwoning of praktijkruimte?

Wij bieden momenteel een compacte woonunit aan die wij als demonstratiegebouw gebruikt hebben. Het gebouw staat momenteel tentoongesteld in Oelegem. Het betreft een volledig nieuw gebouw dat het afgelopen jaar is gebruikt om potentiële klanten te laten zien wat voor mogelijkheden wij bieden.

Specificaties
•     Buitenmaat 4 x 9,9 meter
•     Slaapkamer (ruimte voor tweepersoonsbed)
•     Badkamer (douche, wc en wastafelmeubel)
•     Woonkamer met open keuken (inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en combi-magnetron)
•     Twee grote schuiframen aan de voorzijde (alle ramen zijn uitgevoerd in aluminium)
•     Geïntegreerd elektrisch bedienbaar zonnescherm

Het geheel is hoogwaardig afgewerkt met thermisch verduurzaamd essenhout in combinatie met een volkern-rand aan de buitenzijde. De gehele ruimte is elektrisch dus er dient geen gas naar het gebouw gelegd te worden.

De compacte woonunit is op dit moment ingericht als (vakantie)woning. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld een praktijkruimte aan huis of een bed & breakfast. De stickers op de ruiten zijn gemakkelijk te verwijderen.

Vervoer van het gebouw dient op een dieplader gedaan te worden en met een kraan op locatie geplaatst te worden. Voor de fundering kan er gebruik gemaakt worden van een schroeffundering. Dit zijn letterlijk een paar schroeven die in de grond gedraaid worden waar het gebouw dan op geplaatst wordt. Hier is geen grondverzet voor nodig. 

Normaal komt deze woonunit op een prijs van €83.000,- excl. BTW. De woonunit moet nu plaats maken voor een nieuw demonstratiegebouw. Daarom kunnen wij jou deze aanbieden voor €45.000,- (excl. BTW. & transport en geen naservice). Dat is een korting van ruim 45%!

We maken graag tijd voor je.

Wil je meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!